OM PJESKER ADVENTURE

Vi som arbetar här

När vi kom till Pjesker första gången var det kärlek vid första ögonkastet. Vi är själva ute hela tiden och njuter av fiske, skoterturer, vandringar och paddelturer. Vi ledsnar aldrig på att bara njuta av norrskenets skådespel på vinternätterna, eller på att ställa upp grillen mitt på sjön och laga till en trerätters middag, lagad på lokala råvaror av högsta klass. Kanske är det tack vare vår egen kärlek till livet här som våra gäster känner sig välkomna och kommer tillbaka till oss år efter år.

dscn4057
Mikael Eriksson

VD och delägare, men även guide och kock. Mikael är född och uppvuxen i Ockelbo, men har hittat kärleken till naturen vid sjön Pjesker. Det är ofta Mikael som följer med som guide på turerna, som lagar lunch över öppen eld och komponerar en härlig middag till er på kvällen.

silhouette
Thomas Axelsson

Delägare och byggherre. Thomas har under sommaren och hösten spenderat stor tid till att färdigställa den nyrenoverade lokalen intill sjön. Har ett stort matintresse och förtjusas av den vackra naturen kring pjesker.

dscn4997
Jesper Axelsson

IT-Ansvarig och fotograf. 18 åriga Jesper är som resten av gänget från Ockelbo och tillbringar mycket tid i naturen. Studerar i Gävle men kommer att vara närvarande i Pjesker så ofta som möjligt. Jesper kommer att följa med på de flesta event och dokumentera.

silhouette
Daniel Persson

 

silhouette
Niklas Halvarsson