跳过链接

活动

Se våra aktuella erbjudanden

Naturen kring sjön Pjesker lockar till aktiviteter året om och passar ung som gammal. Ta med kompisgänget eller företaget till oss för ett riktigt äventyr. I Pjesker kan du ladda batterierna och hitta ny energi.

När du kommer till oss kan du räkna med en helhetsupplevelse. Vi hör ofta att vi skämmer bort våra gäster. Fiska i mytomspunna rödingsvatten på dagen, ta en avslappnande stund i vedeldad bastu innan middagen och njut sedan av god mat och vin tillsammans. Maten är en stor del av den upplevelse vi erbjuder. Råvarorna kommer från trakterna runt sjön Pjesker, såväl när det gäller köttet och fisken, som svamp, bär och grönsaker.

Vi erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter under alla årstider. Vill du sitta i en båt och meta helt tyst och stilla, eller föredrar du hellre att ge dig ut på skotertur med guide? Vi ser till att dina önskningar blir till verklighet. Läs mer om våra aktiviteter under respektive årstid.

Vinter

Vinter i Norrbotten är något utöver det vanliga, med flera meter snö förvandlas landskapet till något helt annat. Hyr skoter av oss och upplev helt fantastiska platser. Gränserna ligger långt bortom våra egna! Eller vad sig om körning med Porsche på isbana?

Lös mer

Vår

På våren, när dagarna blir längre ger vi oss ut på sjön med fiske och sol. Det är häftigt att se de stora fiskarna i det klara vattnet, genom is, blank som ett nytvättat fönster.

Lös mer

Sommar

Under de långa ljusa dagarna på sommaren erbjuder vi fiske i sjöar och älvar eller vandring längs leder och lättillgänglig fjäll. Här får du också uppleva midnattssolen.

Lös mer

Höst

Hösten erbjuder fantastiska färger och du kan välja att vandra, fiska eller varför inte jaga älg, hare, fågel och björn.

Lös mer

Ett urval av våra aktiviteter

Skoter

Skotersafari

Hundspann

Bastu

Isfiske

Höstvandring

Whiskeyprovning

Restaurang