Skip links

Om Pjesker Adventure

Vi som jobbar på Pjesker Adventure

När vi kom till Pjesker första gången var det kärlek vid första ögonkastet. Vi är själva ute hela tiden och njuter av fiske, skoterturer, vandringar och paddelturer. Vi ledsnar aldrig på att bara njuta av norrskenets skådespel på vinternätterna, eller på att ställa upp grillen mitt på sjön och laga till en trerätters middag, lagad på lokala råvaror av högsta klass. Kanske är det tack vare vår egen kärlek till livet här som våra gäster känner sig välkomna och kommer tillbaka till oss år efter år.

Mikael Eriksson

VD, delägare

VD och delägare, men även guide och kock. Mikael är född och uppvuxen i Ockelbo, men har hittat kärleken till naturen vid sjön Pjesker. Det är ofta Mikael som följer med som guide på turerna, som lagar lunch över öppen eld och komponerar en härlig middag till er på kvällen.

Haixia Eriksson

Haixia är född och uppvuxen i Inre Mongoliet där hon har haft restaurang och älskar att jobba med människor och får gästerna att trivas. Haixia älskar matlagning och naturen samt är numer inbiten skoterförare. Inte sällan efter en lång dag med gäster kör hon en sväng med skotern bara för att koppla av. Haixia älskar Mongolisk Kinesisk mat och ofta står hon för underbara överraskningar i köket och den som egentligen styr och ställer på Pjesker Adventure. Haixia är även den som ser till att våra gäster från Kina och Mongoliet känner sig som hemma när det kommer till mat och språket.